BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

Friday, 29 July 2011

aKu DaH kEJe???

Dah lame asenye aku tak update blog ni...hahaha (lame ke???)
hari ni aku berkesempatan nk update...huhuhu...
almaklumla sekarang ni aku dah busy...busy???sbb pe ea???
eh aku dah keje la...wah akhirnya aku keje gak...
first time dlm idop aku ni...hahahaa...
macam tak percaye la aku dh keje...
thanks to mama sbb cari aku keje...ee (ad plak mama yg cri ptot aku)
skang ni aku dah keje n sangat memenatkan walaupown tak wat ap...
aku keje tiap2 ari kecuali jumaat...wahhh...sehari je aku cuti...
tp takpe boleh cari duit sendiri...
aku g keje jalan kaki,,,balik pown jalan kaki...
kalau tak kurus gak tak taula...hahahahah...
tapi best...staff2 sume happy go lucky...madam aku lagi la...seronok aku...
tak la boring...ad gak bende nak wat...hehehe...
aku akan keje smpaila aku dapat sambung blajar..
lepas aku abeh je keje kat situ n dapat gaji...wahh bestnye gaji...
eh sebut pasal gaji,,,baru seminggu aku keje bos aku dh msuk an duit...
pergghh mmg bestla keje sini...eh lupe plak nk g tau aku keje ap an...
hehehe aku keje kat farmasi...hoho pasni aku knela hafal jnis2 ubat...
harap2 dptla tau pasal ubt2 ni,,,nnt senang sikit...
hohoho aku tak taula nk cter ap dh...k la smpai sini je...
daaa =)

Tuesday, 19 July 2011

TeRiMa KaSiH aWk...

hey korang sume...
kali ni aku nak kongsi kegembiraan aku ngn korang sume...
hidup aku kini dah mule berubah sejak munculnye si dye...hahahaaha sapekah???
terima kasih ye awk sbb awk dah ubah idop sy...
awk dah bagi kebahagiaan kat sy...
sy harap sangat ini adalah tok selamenye...
terima kasih sangat kat awk...saya harap sangat awk tak mcm orang lain...
sy dh mula nk syg awk,,,tp tolong jangan kecewekan sy...
terima kasih ye awk...=)
saye sayang awk...<3 <3 <3

Thursday, 14 July 2011

saYaNg AdiK...

ASSALAMUALAIKUM...ARI NI AKU NAK CERITA SAYANGNYE AKU KAT ADIK2 ANGKAT AKU...DULU KAT SKOLAH MMG RMAILA YG NK AKU JG KAKAK DORNG DAN AKU NK JDKAN DORG ADK AKU...HUHUH TIME TU MMG SRONOK AR KAN...AKU RAMAI ADIK ANGKAT...KENANGAN NGN DORANG MMG AKU TAK BLEH LPEKAN..TP BLE AKU DH PINDAH SKOLAH N DORNG PN PINDAH IKATAN KITORANG CM BERAKHIR KAT CTU JE...TP AKU TETAP SYG ADIK2 AKU TU...BLE AKU DOK TEKNIK AKU SEKALI LAGI DPT ADK ANGKAT...HOHO MMG DH JD KEMESTIAN KE AD ADK ANGKAT NIE EA???AKU POWN TAK TAU...KAT TEKNIK ADK ANGKAT AKU NI MANJE BTOL,,,CM AKU NI BTOL2 KAKAK DORANG...TP AKU MMG BAHAGIA NGN DORANG,,,DORANG BAIK SGT NGN AKU...SAYANG ADIK SANGAT...AKAK RINDU SANGAT NGN KORANG...AKAK NK JMPE NGN KORANG LAGI...AKAK HARAP KORANG JGE DIRI KORANG BAIK2 YE...AKAK DH TAK DPT NK JGE KORANG CAM KAT TEKNIK DULU...WARGGHH RINDUNYE SAAT2 ITU...TP AKAK HARAP KORANG INGT SEGALA KENANGAN KITE BERSAME...AKAK RINDU KORANG,,,AGAK2 BLE DPT JMPE AN...WALAUPOWN KITE JAUH TP KORANG SENTIASA DI HATI AKAK...HARAP SATU HARI NNT KITE DIPERTEMUKAN..INSYAALLAH...K LA SAMPAI SINI JE TOK WAKTU NI...SALAM SAYANG WAT ADIK2 AKAK..

Tuesday, 12 July 2011

BaHaGiA???

Tercipta Untukku

Menatap indahnya senyuman di wajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku

(Ungu)
Banyak kata
Yang tak mampu kuungkapkan
Kepada dirimu

(Ungu)
Menatap indahnya senyuman di wajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku


(Ungu)
Chorus:
Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Di setiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tahu
Ku selalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

(Rossa)
Sungguh hanyalah dirimu yang aku cintai
Dan sungguh ku kan di sisimu hingga ku mati

(Ungu)
Sungguh hanyalah dirimu yang aku cintai
Dan sungguh ku kan di sisimu hingga ku mati

(Ungu)
Chorus:
Aku ingin engkau selalu
Hadir dan temani aku
Di setiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tahu
Ku selalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

AdAkAh AkU bOlEh BaHaGiA dEnGaN dIa???

hahahaha....kali ni entry aku mengisahkan cerita aku yg dah mule nk berbunga2...hahahahaha adakah aku bahagia sekarang ni???urm tak tau lagi selagi bende tak benar2 berlaku...tp aku sangat merasakan kebahagiaannye skrang ni...tp adakah sume ini penuh dengan keikhlasan???tapi apakan daya aku hanya merancang dan ALLAH sahaja yang dapat menentukan segalanya...walau ap pown aku hanya boleh berdoa je...


hurm tapi aku tetap berharap satu hari nnt kebahagiaan yang aku nantikan akn muncul dan terjadi pada diri aku ni...hehehe seronoknye la aku hari ni...


upps tak tau nk kate ap tp aku happy sangat skng ni...aku harap ad yang ikhlas dengan diri aku ni...mmg aku berharap sangat2...


ok la aku taknk ar tulis agy...nk g berangan jap...hhahahaha...alamak terlebih sudah...huhuhu.....
selamat sume...


=)

Saturday, 9 July 2011

MeNiTi HaRi....

entry aku kali ni aku nak citer kat sape yang sudi tok jenguk2 blog aku ni...sblom ap2 aku nak mintak maaf kat sape2 yang terasa ati ngn akan ape yang aku cbe ceritakan ni....aku tak bermaksud ape2 tp sekadar luahan perasaan aku...ok la banyak pulak pendahuluan nye an...cukup la tu...

cerita aku bermula...
aku tersangatla kecewe dengan ape yang dah berlaku dalam hidup aku ketika ini....ap salah aku???kenape bwt aku camni...aku dah cbe tok lupekan (?) tp knp (?) muncul secare tibe2???ap mksod (?) sebenarnye???aku sedih dan kecewe sbnrnye...tolongla jangan ingat kat aku lagi...aku tak nk jd orng yg terlibat dlm kes (?)lupekan la segala kenangan kite bersame dulu...hu3...tak leh bla an aku ni...

cerite aku selanjutnya...
hey knp (?) tak penah nak paham perasaan orng???anda dh cukup perfect ke nk wat aku camni???dulu aku pernah cbe tok paham ko tp ko buat aku cam takde ati dan perasaan...lain kali fikirla perasaan orang...aku cbe tok berbaik balik tp ap yg dah jd ha???aku akan lpekan (?) bwt selame2nye....jangan harap aku nk berbalik ngn (?)....please la aku kecewe sangat dengan ape yg (?) dh buat kat aku...selamat tinggal!!!

cerite aku yg tak pnh abeh...tp cter aku pnuh ngn kesedihan je...
aku baru je cbe tok terime (?) tp knp bwt aku cmni???terima kasih di ats segala2nye...aku dah tak tahan ngn perangai mereka ni...tak ikhlas jgn kwn ngn aku....kalo terpaksa jgn bwt....kalo ko rase ko boleh berdiri sendiri teruskan...jgn cari orng yang bernama NURUL SYAFIQAH lagi....paham...aku takkn makn pujuk rayu lagi...

walau ap pown yang jadi aku ttp anggap korang sume kawan...sbb silaturrahim tak boleh putus...berdosa...cme aku nk ingatkan pada diri aku dan sume...buatla sesuatu dengan berfikir dahulu...jage la hati dan perasaan orng lain...ikhlas kan hati dalam setiap perhubungan...terima kasih pada sume...

aku akhiri entry aku ni dengan segala kekesalan....
think positive to be perfect person...=)

Wednesday, 6 July 2011

HATI AKU BELUM TERBUKA UNTUK TERIMA MANA2 LELAKI...

kat sini aku just nak cerita yang aku belum terbukak ati tok terima mane2 lelaki...
sori to all lelaki yang ingin aku hidop ngn dorang...
ati aku masih belom terbukak tok terime sape2...
maybe aku tak nk dikecewakan lagi kowt...
aku tak taula korang...

Saturday, 2 July 2011

KeBaHaGiAaN dAlAm PeRpIsAhAn...

urm dalam aku bersedih...
kegembiraan telah muncul...alhamdulillah...
aku suka ngan hidup aku skang...
terima kasih kat orng yang telah banyak membantu aku selame aku bersedih...
sayang kat korang...aku tak tau camne nk bals budi korang...huhuhu....


salam sayang buat korang yang aku sayang...
                           =)