BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

Friday, 29 July 2011

aKu DaH kEJe???

Dah lame asenye aku tak update blog ni...hahaha (lame ke???)
hari ni aku berkesempatan nk update...huhuhu...
almaklumla sekarang ni aku dah busy...busy???sbb pe ea???
eh aku dah keje la...wah akhirnya aku keje gak...
first time dlm idop aku ni...hahahaa...
macam tak percaye la aku dh keje...
thanks to mama sbb cari aku keje...ee (ad plak mama yg cri ptot aku)
skang ni aku dah keje n sangat memenatkan walaupown tak wat ap...
aku keje tiap2 ari kecuali jumaat...wahhh...sehari je aku cuti...
tp takpe boleh cari duit sendiri...
aku g keje jalan kaki,,,balik pown jalan kaki...
kalau tak kurus gak tak taula...hahahahah...
tapi best...staff2 sume happy go lucky...madam aku lagi la...seronok aku...
tak la boring...ad gak bende nak wat...hehehe...
aku akan keje smpaila aku dapat sambung blajar..
lepas aku abeh je keje kat situ n dapat gaji...wahh bestnye gaji...
eh sebut pasal gaji,,,baru seminggu aku keje bos aku dh msuk an duit...
pergghh mmg bestla keje sini...eh lupe plak nk g tau aku keje ap an...
hehehe aku keje kat farmasi...hoho pasni aku knela hafal jnis2 ubat...
harap2 dptla tau pasal ubt2 ni,,,nnt senang sikit...
hohoho aku tak taula nk cter ap dh...k la smpai sini je...
daaa =)

0 comments: