BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

Thursday, 4 August 2011

RaMaDhAn...

alhamdulillah bersyukur kita ke hadrat ALLAH kerana sekali lagi kita semua dapat menjalani ibadah puasa...
berada di bulan Ramadhan ini banyak memberi pengertian buat kite semua...
ini kerana bulan ini (Ramadhan) sangat mulia...dalam bulan ini banyak perkara yang kita perlu jaga....
sedikit sebanyak mengajar kita erti sebuah kehidupan...
bersyukur sangat kerana dipanjangkan lagi umur untuk berada di dunia yang hanya pinjaman dari ALLAH...
marilah kita semua membuat amal kebaikan di dalam bulan Ramadhan yang penuh barakah ini...

Friday, 29 July 2011

aKu DaH kEJe???

Dah lame asenye aku tak update blog ni...hahaha (lame ke???)
hari ni aku berkesempatan nk update...huhuhu...
almaklumla sekarang ni aku dah busy...busy???sbb pe ea???
eh aku dah keje la...wah akhirnya aku keje gak...
first time dlm idop aku ni...hahahaa...
macam tak percaye la aku dh keje...
thanks to mama sbb cari aku keje...ee (ad plak mama yg cri ptot aku)
skang ni aku dah keje n sangat memenatkan walaupown tak wat ap...
aku keje tiap2 ari kecuali jumaat...wahhh...sehari je aku cuti...
tp takpe boleh cari duit sendiri...
aku g keje jalan kaki,,,balik pown jalan kaki...
kalau tak kurus gak tak taula...hahahahah...
tapi best...staff2 sume happy go lucky...madam aku lagi la...seronok aku...
tak la boring...ad gak bende nak wat...hehehe...
aku akan keje smpaila aku dapat sambung blajar..
lepas aku abeh je keje kat situ n dapat gaji...wahh bestnye gaji...
eh sebut pasal gaji,,,baru seminggu aku keje bos aku dh msuk an duit...
pergghh mmg bestla keje sini...eh lupe plak nk g tau aku keje ap an...
hehehe aku keje kat farmasi...hoho pasni aku knela hafal jnis2 ubat...
harap2 dptla tau pasal ubt2 ni,,,nnt senang sikit...
hohoho aku tak taula nk cter ap dh...k la smpai sini je...
daaa =)

Tuesday, 19 July 2011

TeRiMa KaSiH aWk...

hey korang sume...
kali ni aku nak kongsi kegembiraan aku ngn korang sume...
hidup aku kini dah mule berubah sejak munculnye si dye...hahahaaha sapekah???
terima kasih ye awk sbb awk dah ubah idop sy...
awk dah bagi kebahagiaan kat sy...
sy harap sangat ini adalah tok selamenye...
terima kasih sangat kat awk...saya harap sangat awk tak mcm orang lain...
sy dh mula nk syg awk,,,tp tolong jangan kecewekan sy...
terima kasih ye awk...=)
saye sayang awk...<3 <3 <3